logo
Відокремлений структурний підрозділ
"Херсонський гідрометеорологічний фаховий коледж
Одеського державного екологічного університету"

Зустріч із працівниками Центральної геофізичної обсерваторії ім.Срезневського

 
 
Сьогодні у ВСП "Херсонський гідрометеорологічний фаховий коледж ОДЕКУ" пройшла цікава зустріч з працівниками Центральної геофізичної обсерваторії ім.Срезневського. Вона була присвячена Міжнародному Дню Води та Всесвітньому Дню Метеорології, які світова спільнота відмічає кожного року 22 та 23 березня????
Провідні спеціалісти відділу метеорології Дубровіна Ольга Василівна та відділу гідрології Шевчук Сергій Анатолієвич дуже цікаво розповіли присутнім студентам коледжу, а також викладачам гідромету, не тільки про історію становлення й розвитку гідрометеорологічної служби, але й на своїх презентаціях виклали проблемні питання, що розглядаються на сучасному етапі роботи нашої гідрометеорологічної мережі.
Актуальність завдань працівників-науковців під час воєнних дій в Україні стосується не лише професіоналів-гідрометеорологів, але й покладається на плечі підростаючої зміни. Тому ця зустріч стала яскравим заходом, що дає молоді підгрунтя надії та впевненості у розвитку своїх спеціальностей та 100% влаштування на роботу по всій Україні. Майбутні метеорологи й гідрологи вже сьогодні знають, що їх робота одна з найкращих у нашій країні!