logo
Відокремлений структурний підрозділ
"Херсонський гідрометеорологічний фаховий коледж
Одеського державного екологічного університету"

Науково-практична конференція «РЕГІОНАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ГІДРОМЕТЕОРОЛОГІЇ, КЛІМАТУ ТА ЕКОЛОГІЇ В УМОВАХ ДІЇ ВОЄННОГО СТАНУ»

Науково-дослідна робота у ВСП "Херсонський гідрометеорологічний фаховий коледж ОДЕКУ" є одним з напрямків діяльності закладу освіти та невід’ємною складовою освітнього процесу. Саме тому доброю традицією фахового коледжу, багато років поспіль, є проведення науково-практичної конференції, яка цього року відбулася 25 квітня. У цьому році науково – практична конференція «РЕГІОНАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ГІДРОМЕТЕОРОЛОГІЇ, КЛІМАТУ ТА ЕКОЛОГІЇ В УМОВАХ ДІЇ ВОЄННОГО СТАНУ» приурочена до 80 - річчя закладу освіти.
У заході взяли участь не лише студенти та викладачі, а також запрошені гості: заступниця начальника Запорізького обласного центру з гідрометеорології Сорокіна Т.П. та д.б.н., проф., завідувачка лабораторії іхтіопатології Інституту рибного господарства Національної академії аграрних наук (Україна), Співдиректор проєкту програми НАТО "Наука заради миру і безпеки" Матвієнко Н.М.
Учасники конференції підготували та представили цікаві доповіді та виступи з актуальних тем у сфері екології та гідрометеорології. Конференція пройшла на високому рівні та професіоналізмі.
За результатами конференції була сформована збірка матеріалів тез доповідей.
Висловлюємо щиру вдячність організаторам, учасникам та гостям заходу!!!????????????????